Psychologenpraktijk

Evie Daniels

Psychologenpraktijk

Evie Daniels

Psychologenpraktijk

Evie Daniels
Evie

Welkom bij Psychologenpraktijk Evie Daniels. Ik bied psychologische begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen. Ik ben gespecialiseerd in angst-, stemmings- en traumaklachten.

Trainer en docent
Mijn kennis en ervaring als GZ-psycholoog zet ik op dit moment vooral in als trainer en docent, zowel binnen de hulpverlening als het bedrijfsleven.
Mijn kracht zit in het durven bespreken van lastige onderwerpen, zonder poespas, met aandacht en lichtheid. Als je écht weet waar je het over hebt, moet je het simpel uit kunnen leggen.

Lezingen en workshops
Voor congressen en themabijeenkomsten geef ik ook lezingen en workshops, met name over traumasensitief werken en het interviewen van kinderen.

Benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op:

mail naar eviedaniels@live.nl 
of bel 06- 12508402

Evie heeft onze tienerdochter begeleid en dmv EMDR behandeld. Zij kan nu erg goed met haar trauma’s omgaan en is door de gesprekken een stuk zelfverzekerder en zelfstandig geworden. Evie luistert ook erg goed naar de ouders.

Onze dochter (net 7jr geworden) is kort geleden in behandeling geweest bij Evie. Ze vond het erg leuk om naar Evie te gaan en ze heeft er veel aan gehad. Evie is erg prettig in de omgang en wist onze dochter meteen goed op haar gemak te stellen. Evie heeft een professionele werkhouding, ze komt afspraken na, geeft goede informatie en reageert adequaat op onze vragen. Ze komt goed voorbereid naar een gesprek. Ze heeft goed geholpen in de schoolsituatie. Wij geven haar een hoge beoordeling omdat we haar professioneel/inhoudelijk goed vinden én dat ze net even dat extra stapje zet, ze doet meer dan je zou verwachten.

Evie luistert als de allerbeste. Ze is lief en begripvol. Alles wat je zegt is oké en niets is raar. Ik heb me heel erg op mijn gemak gevoeld en voel me heel erg gesteund en geholpen. Ik zou Evie dan ook zeker aan iedereen willen aanraden.

Een fijne en deskundige psycholoog. Onze zoon heeft hulp nodig gehad en hij voelde zich vanaf het begin gehoord, op zijn gemak en was heel open naar haar toe. Als ouders hebben wij dit als prettig ervaring. De terugkoppelingen, hulp naar school toe en tips waren helder en opbouwend. Wij zijn super blij dat we bij Evie terecht zijn gekomen.

Op 15 jarige leeftijd ben ik in behandeling gegaan. Ik heb lang in therapie gezeten, omdat ik vaak weer terug viel in mijn oude gewoontes. Evie heeft mij goed geholpen en veel geduld gehad ik heb ongeveer 2 jaar in therapie gezeten. De hulp die mij aangeboden werd heeft mij ontzettend geholpen. De dingen die ik nu al heb bereikt had ik alleen toen de tijd van kunnen dromen. Ik ben Evie ontzettend dankbaar en heb mijn dromen kunnen verwezenlijken ik heb geen moeite meer met de depressie en kan gewoon weer goed eten. Ik ben dankbaar voor de goed behandelingen en het geduld dat Evie had.

Evie heeft mijn dochter van 10 jaar over haar angst heen geholpen. Mijn dochter heeft zich veilig gevoeld en heeft veel aan de behandeling gehad. Wij hebben de begeleiding als ouder ook als heel professioneel en prettig ervaren. Mijn dochter heeft tools gekregen waar ze steeds op terug kan vallen, als dat nodig mocht zijn. Wij zijn heel tevreden over de adequate aanpak.

Vanwege een mogelijk trauma naar aanleiding van fysieke pijn als baby, zijn we met onze 11 jarige zoon bij Evie terecht gekomen. We hebben prettig samengewerkt. Zowel mijn man als zoon, beiden stonden niet te springen om naar een psycholoog toe te gaan, wist ze snel op hun gemak te stellen. En daarbij nam ze mij, als moeder en vakgenoot, ook serieus en wist ze een brug te slaan tussen ons drieën in de kortdurende emdr behandeling.