Over mij

Ik ben Evie Daniels en werk ruim 20 jaar met veel plezier als GZ-psycholoog, trainer en supervisor. Begin 2016 besloot ik om niet meer in grote instellingen te werken en als zelfstandige aan de slag te gaan. Ik wilde laagdrempelige en persoonlijke zorg kunnen bieden. Geen standaardhulp, maar behandelingen die zoveel mogelijk op maat zijn, passend bij de persoon.

Specialisatie
Ik heb brede kennis en ervaring opgedaan binnen verschillende GGZ-instellingen, waaronder het Kinder- en Jeugdtraumacentrum (KJTC, Kenter Jeugdhulp). Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van posttraumatische stressklachten, angsten, somberheid/depressie, problemen met rouw, pestervaringen en laag zelfbeeld.

Trainer en Trainingsacteur
Naast mijn werk in de praktijk werk ik met veel plezier in mijn bedrijf De Impactfactor. Daarin combineer ik mijn werk als trainer en trainingsacteur met theaterelementen. Ik geef veel les en training op het gebied van traumasensitief en oplossingsgericht werken, psychopathologie, kindermishandeling, seksuele ontwikkeling en onveiligheid binnen gezinnen.

Persoonlijk
Ik ben trotse moeder van drie zoons, en ik heb er een paar jaar geleden twee prachtige bonusdochters bij gekregen. Ik kom oorspronkelijk uit het mooie Zuid-Limburg en woon nu in Driehuis. Mijn partner Howard van Dodemont en ik werken veel samen en reizen door het hele land voor ons werk, soms met de motor 🙂

 

 

Overmij

Procesbegeleider GHNT
Voor het landelijk programma Geweld Hoort Nergens Thuis (GHNT) en Toekomstscenario was ik van 2019- 2023 procesbegeleider van een team Ervaringsdeskundigen voor het ministerie van J&V. Een unieke ervaring waarbij ik van dichtbij gezien heb hoe noodzakelijk het is om beleid vanuit Den Haag te laten toetsen, sturen én inspireren door professionele ervaringsdeskundigen. Met als doel om kindermishandeling en huiselijk geweld te stoppen. Ik heb met veel plezier samengewerkt met de leden van dit team en draag hen een warm hart toe.